Bevattning för garden center, handelsträdgårdar och plantskolor

 
Dysbevattning på aluminiumrör, GardenCenters uteförsäljning
WaterBoys AB använder sig av dysbevattning av det välkända märket NETAFIM.
Med dysbevattning erhålls en mycket jämn och exakt bevattning. Vi skräddarsyr systemen så att bevattningen hamnar på exakt rätt ställe, vilket leder till stora vattenbesparingar och minimerar övervattning, vilket annars leder till oönskat ogrästillväxt och algbildning. 
 
Dysorna kan monteras på spjut vid bevattning av bäddar. För att bevattna försäljningsytor med bord används normal dysor monterade i rör eller slang som lämpligast fästs på en s.k. överliggare. 
 
 

Dysbevattning monterad på aluspjut, utemiljö plantskola

WaterBoys dyssortiment är brett, allt ifrån foggers som ger en dimlik bevattning till turbinsprinklers som är mer lämplig för bevattning på friland eller som frostskydd. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt oftare efterfrågas underbevattning även till utomhusförsäljningen. WaterBoys har levererat ett flertal olika lösningar t.ex påfyllning via ebb- och flodsystem, sk droppbevattning Ampel CNL. bubblers eller bara med ordinära slangsystem. 
 
Vid bevattning av container- eller krukodlade produkter inom gardencenters och plantskolor kompletteras ofta med droppbevattning, t.ex fruktträd, amplar mm. Från en droppknapp leds då vattnet ner i containern eller krukan med hjälp av slang och pinne. 
 
 
 

Ampelbevattning med PCJ droppknappar, slang och pinne, Gardencenter

Bordsbevattning med bubblers där vattnet fylls på automatisk på borden, uteförsäljning gardencenter
 
 
 

   

LÄS / BESTÄLL KATALOG

Katalog 2018
 
Beställ hem ett eget exemplar av vår katalog utan kostnad. 
Ni kan även ladda ner katalogen i PDF:fomat här »
 
 

BROSCHYR / BRUKSANVISNING

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster kan du ladda ner mer material så som broschyrer och bruksanvisningar i PDF-format här » 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.