Om Företaget

 

WaterBoys firar 25 år under 2017

WaterBoys AB är en av Sveriges ledande leverantör av bevattningssystem. 

Vi är ett företag som projekterar, levererar och bygger bevattningsanläggningar till grönytor, yrkesodlare, handelsträdgårdar, plantskolor, ridhus mm. 
 
Vårt kunnande baseras på många års erfarenhet inom bevattningsbranschen och vår målsättning är att ständigt förbättra våra produkter och system. Mycket av vår styrka ligger i vårt breda sortiment av bevattningsutrustning som vi lagerhåller för snabb och säker leverans ut till kund. Utifrån varje kunds behov och önskemål hjälper vi till att arbeta fram ett förslag som blir unikt för varje objekt. Anläggningarna levereras antingen som byggsats eller som komplett systemlösning. 
 
Vi erbjuder även entreprenadtjänster med egna montörer till våra produkter och system och som slutligen utbildar personalen som ska handha anläggningen. 
 

 

 

Om hur WaterBoys AB hanterar GDPR: 

Samtycke för registrering av personlig data När du lägger en beställning hos WaterBoys AB, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.
Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.
Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via boys@waterboys.se eller 0472-104 80, så hjälper vi dig.
Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

   

LÄS / BESTÄLL KATALOG

Katalog 2018
 
Beställ hem ett eget exemplar av vår katalog utan kostnad. 
Ni kan även ladda ner katalogen i PDF:fomat här »
 
 

BROSCHYR / BRUKSANVISNING

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster kan du ladda ner mer material så som broschyrer och bruksanvisningar i PDF-format här » 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.